Kurser  

 Kursusprogram Efteråret 2017

 

AUGUST

 Workshop - Kort i mange lag .. Shabby Chic stil

v/ Berit Rosenfeldt

 

Onsdag, den 16. august kl. 10.00-15.00

På dette kursus laver vi kort i Shabby Chic stil, dvs mange lag og overflod med stof, blonder, perler, smykke vedhæng. Intet kan blive for meget eller for creme og lyserød.

Vi laver et almindeligt kort, samt en foldning som hedder “loaded envelope” (overfyldt kuvert).

Materialer og redskaber medbringes eller kan købes i butikken.

Prisen er kr. 150, som inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved mobile-pay 30 69 34 64.

 

 Workhop – Vintage Paint Kalkmaling – For begyndere

v/ Rikke Vinther

 

Torsdag, den 24. august fra kl. 18.00-21.00

Kom og prøv den fantastiske Vintage Paint fra Jeanne D’arc Living. Kalkmaling, der binder på stort set alle overflader uden forbehandling.

Medbring småting til at male på, en pensel, lidt sandpapir og en bomuldsklud, butikken er åben og materialer køb købes i butikken.

Prisen er kr. 150,-, som inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved mobile-pay 20 89 45 10. 

 

 Kursus -Teknikker med stencils

v/ Berit Rosenfeldt

 

Torsdag, den 24. august kl. 10.00-15.00

På dette kursus leger jeg med forskellige stencil, og viser hvordan man kan lave egne stencil med sine dies. Vi bruger både distress farver og slår os løs med forskellige pasta, voks og hvad vi eller kan finde.

Materialer og redskaber medbringes eller kan købes i butikken.

Prisen er kr. 150, som inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved mobile-pay 30 69 34 64.

 

 Workshop – Smykkefremstilling – For begyndere

v/ Helle Pedersen

 

Onsdag, den 30. august kl. 19.00-22.00

Har du lyst til at lave dine egne smykker? Det kan være perlekæder, halskæder, øreringe eller armbånd. Så har du mulighed for at prøve kræfter med både perler, wire, læder, snører og vedhæng. Der vil blive vist forskellige teknikker. Vi tager udgangspunkt i forskellige modeller og selvfølgelig i dine ønsker.

Materialer og redskaber medbringes eller kan købes i butikken.

Prisen er kr. 100, som inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved mobile-pay 23 30 31 67. 

 

 

SEPTEMBER

 

 Album kursus – Tasken, incl. online kursus

v/ Berit Rosenfeldt

 

Torsdag, den 7. september kl. 18.00-21.30

Et kvik lille foto album som kan laves i en fart. Det kan laves både i en dame og herre udgave samt som almindelig album uden taskefacon. Kurset tager 4 - 5 timer og der bruges et sæt pyntekarton samt 10 ark kraftig A4 karton

Materialer og redskaber medbringes eller kan købes i butikken.

Prisen er kr. 150,-, som inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved mobile Pay 30 69 34 64.

 

 Kursus - Patchwork – For begyndere hold 4 (sammenhængende kursusdage)

v/ Helle Pedersen

 

mandag, den 4. september kl. 19.00-22.00

Mandag, den 18. september kl. 19.00-22.00

Mandag, den 2. oktober kl. 19.00-22.00

Mandag, den 16. oktober kl. 19.00-22.00

Mandag, den 30. oktober kl. 19.00-22.00 (opsamling)

Her har du mulighed for at lære og sy patchwork. Vi starter helt fra bunden af. Vi syr i hånden. Der vil blive vist forskellige tekniker. Du vil også lære at færdig montere dit arbejde. Der kan også syes på maskine.

Medbring sygrej. Butikken er åben og materialer og redskaber kan købes i butikken.

Prisen er kr. 400 for alle kursusgange, som inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved mobile-pay 23 30 31 67. 

 

 Kursus - Patchwork – For øvede (sammenhængende kursusdage)

v/ Helle Pedersen

 

Hold 1: den 6. september, 20. september, 4. oktober, 18. oktober (kl. 13-16, ledige pladser)

Hold 2: den 13. september , den 27. september, den 11. oktober, den 25. oktober (kl. 13-16 udsolgt)

Hold 3: den 13. september , den 27. september, den 11. oktober, den 25. oktober (kl. 19-22, Der er to ledige pladser)

Patchwork for øvede. Her har du mulighed for at sy, hvad du har lyst til både på symaskine og i hånden. Der vil hver gang være et forslag til en ny opgave. Du vil også lære nye teknikker og tricks. Så har du et projekt, du er gået i stå med, så kan du taget det med og få hjælp til at føre det færdigt.

Medbring sygrej. Butikken er åben og materialer kan købes.

Prisen er kr. 400 for alle gangene, som inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved mobile-pay 23 30 31 67. 

 

 Kort i mange lag .. Shabby Chic stil

v/ Berit Rosenfeldt

 

Lørdag, den 16. september fra kl. 10.00-15.00

På dette kursus laver vi kort i Shabby Chic stil, dvs mange lag og overflod med stof, blonder, perler, smykke vedhæng. Intet kan blive for meget eller for creme og lyserød.

Vi laver et almindeligt kort, samt en foldning som hedder “loaded envelope” (overfyldt kuvert)

Materialer og redskaber medbringes eller kan købes i butikken.

Prisen er kr. 150,-, som inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved mobile-pay 30 69 34 64. 

 

 Inspirationskursus - Kort

v/ Dot Juel Dahlerup

 

Tirsdag, den 19. september kl. 17.00-21.00

Her har du mulighed for at lære både nye og mere avancerede teknikker. Har du et projekt, du er gået i stå med, så kan du taget det med og få hjælp til at komme videre eller gøre det færdigt. I modsætning til Gavlhusets gratis café dage er der tilknyttet en instruktør på kurset, og du vil blive undervist og der vil være mulighed for individuel hjælp.

Der vil blive vist forskellige teknikker, men jeg vil også være behjælpelig med hensyn til andre teknikker og opsætning af kort, som kan hjælpe lige netop dig. Du må gerne komme med ønsker til noget, du gerne vil lære om.

Medbring basis værktøj – butikken er åben og materialer kan købes i butikken.

Prisen er kr. 150, som inkluderer kaffe & Kage. Tilmelding i butikken - afregning af kursusgebyr på kursusdagen. 

 

 Quilling kursus for begyndere og den øvede

V/ Ulla Stensler Sørensen

 

Torsdag, den 21. september kl. 13-16

Quilling er en papirteknik, hvor papirstrimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves helt enkelte figurer til meget komplekse mønstre. På dette kursus arbejdes med både quilling pen og kam og forskellige teknikker.

Her er du mulighed for at lære Quilling fra bunden, men også mulighed for at lære både nye og mere avancerede teknikker. Har du et projekt, som du er gået i stå med, så kan du tage det med og få hjælp til at komme videre eller gøre det færdigt.

Materialer og redskaber medbringes eller kan købes i butikken.

Prisen er kr. 125, som inkluderer kaffe og kage. Tilmelding i butikken – kursusgebyr afregnes på kursusdagen.

 

 Toiletrullealbum

v/ Dot Juel Dahlerup

 

Tirsdag, den 26. september kl. 17.00-21.00

Prøv at bruge de tomme toiletruller til at lave små albums af. Disse sjove små albums kan laves i den størrelse, du ønsker, bare husk – jo flere ruller, des tykkere album.
Medbring tomme toiletruller, mønster/ensfarvet papir til at pakke dem ind i, karton til tags og papir til pyntning af disse, snor/snøre, diverse pynt – blomster, nitter, tekst (eks. stempler) og hvad du ellers vil pynte med.

Medbring basis værktøj – skæreunderlag, saks, tape/lim, skæremaskine, lineal og eventuelt punches og stansemaskine, hvis du vil bruge dette til dine albums.

Prisen er kr. 150, som inkluderer kaffe & kage. Tilmelding i butikken - afregning af kursusgebyr på kursusdagen. 

 

 

GRATIS I GAVLHUSET 

 

GRATIS Aktiviteter i efteråret 2017:

 

Kort og Scrap Lørdags-Café

v/ Vivi Thomsen

 

Den sidste lørdag i hver måned fra kl. 10 – 14 er der hygge café.

Den 26. august – 23. september – 28. oktober – 25. november

Kom og vær med til vore hyggelige scrap/kort cafeaftener. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, om det er små eller store projekter. Desuden er der jo god mulighed for at hjælpe hinanden og bliver inspireret. Engang imellem vil der være et kortprojekt, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Er der kommet nye ting i butikken kan det være muligt at teste og se demo, og butikken er selvfølgelig åben, hvis du skulle mange et eller andet.

Der er kaffe og te på kanden, men medbring selv brød. Tilmelding nødvendig - Gratis.

 

Kort og Scrap Mandags-Café

v/ Berit Rosenfeldt

 

Hver anden mandag aften i ulige uger fra kl. 18-21.30

  1. august – 11. september – 25. september – 9. oktober – 23. oktober 6. november – 20. november – 4. december

Kom og vær med til vore hyggelige scrap/kort cafeaftener. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, om det er små eller store projekter. Desuden er der jo god mulighed for at hjælpe hinanden og bliver inspireret. Engang imellem vil der være et kortprojekt, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Er der kommet nye ting i butikken kan det være muligt at teste og se demo, og butikken er selvfølgelig åben, hvis du skulle mange et eller andet. Der er kaffe på kanden, men medbring selv brød. Tilmelding nødvendig - Gratis.

 

Kort og Scrap Tirsdags-Café

v/ Berit Rosenfeldt

 

Hver anden tirsdag formiddag i lige uger fra kl. 10 – 14.00

  1. august – 5. september – 19. september – 3. oktober – 17. oktober – 31. oktober – 14. november – 28. november – 12. december

Kom og vær med til vore hyggelige scrap/kort cafedage. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, om det er små eller store projekter. Desuden er der jo god mulighed for at hjælpe hinanden og bliver inspireret. Engang imellem vil der være et kortprojekt, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Er der kommet nye ting i butikken kan det være muligt at teste og se demo, og butikken er selvfølgelig åben, hvis du skulle mange et eller andet. Der er kaffe på kanden, men medbring selv brød. Tilmelding nødvendig - Gratis.

 

Quilling Cafe i butikken

 v/ Ulla Stensler Sørensen

 

Torsdag, den 28. september kl. 13.00 -17.00 OG Torsdag, den 16. november kl. 18.00 – 21.00

Kom og vær med til vore hyggelige Quilling cafe aftener. Datoerne er uafhængige af hinanden. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, om det er små eller store projekter. Desuden er der jo god mulighed for at hjælpe hinanden og bliver inspireret.

Der vil blive demonstreret nyheder, men også kendte teknikker og butikken er selvfølgelig åben. Der er kaffe på kanden – medbring selv brød.

Tilmelding nødvendig  -  Gratis.

 

DEMO Quilling i butikken

v/ Ulla Stensler Sørensen

 

Den 2. tirsdag i hver måned kl. 13.00-17.00

Tirsdag, den 12. september, Tirsdag, den 10. oktober, Tirsdag, den 14. november

Der vil blive demonstreret nyheder, men også kendte teknikker i butikken – Kom og se hvad vi finder på.  

Der er kaffe på kanden – medbring selv brødTilmelding nødvendig - Gratis.

 

Patchwork Cafe i butikken

(ingen instruktør)

 

Søndag, den 20. august og Søndag, den 17. september og Søndag, den 29. oktober og Søndag, den 26. november - kl. 10.00-14.00

Kom og vær med til vore hyggelige timer i Patchwork cafeen. Tag dit sytøj under armen og kom i Gavlhuset og hyg dig med nogle sy-glade piger. Datoerne er uafhængige af hinanden. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, om det er små eller store projekter. Desuden er der jo god mulighed for at hjælpe hinanden og bliver inspireret.Der er kaffe på kanden – medbring selv brød.

Tilmelding nødvendig -  Gratis.

 

Miniature klub

 

Første onsdag i hver måned, kl. 19 - 22  -  (den 6. september, den 4.oktober, den 1. november & den 6. december)

Vi er en lille skare af interesserede i miniature, som mødes den første onsdag i hver måned i Gavlhuset. Vi deler vores viden og inspirerer hinanden og har nogle hyggelige timer sammen. Har du lyst til at være med, så kontakt Gavlhuset for yderligere information.

 

 

Ring for nærmere oplysning på tlf.: 98 65 42 07 – det er Gratis at deltage i miniature klubbens aften.

 

 

 

 

Degn Grafisk