Frie Arrangementer

 

Udover vores kurser har vi også andre aktiviteter i huset, forskellige "caféer" indenfor de forskellige hobbygrene.

Vær opmærksom på, at det er nødvendigt med tilmelding ved nogle aktiviteter, da der er begrænsede pladser. 

 

 

Kort og Scrap Café

 v/ Berit Rosenfel

v/ Berit Rosenfeldt

d

Vi mødes én torsdag aften hver måned 18.00-21.30

 

        18 januar – 22. februar – 15. marts – 19. april – 24. maj

 

Kom og vær med til vore hyggelige Kort & Scrap café aftener. Vi stiller lokale til rådighed og der er kaffe på kanden. Du mødes med andre med samme interesse. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, der er mulighed for både små og store projekter. Desuden er der jo god mulighed for at hjælpe hinanden og bliver inspireret af hinanden over en hyggelig snak.

 

Der er ikke tale om ét kursus, men som regel/ofte/engang imellem har vi ét kortprojekt og/eller der vil blive vist nyheder og spændende teknikker. Engang imellem vil der være et kortprojekt, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Er der kommet nye ting i butikken er det en mulighed at Berit tester og laver demoer på teknikker og nye varer. Butikken er selvfølgelig  åben, hvis du skulle mangle et eller andet. Der er kaffe på kanden, men medbring selv brød. Tilmelding nødvendig – Det er gratis at komme i caféen.

 

 

Kort og Scrap Tirsdags-Café

 

v/ Berit Rosenfeldt

 

Hver anden tirsdag formiddag i lige uger fra kl. 10 – 14.00

 

       9. januar – 23. januar – 6. februar – 20. februar – 6. marts – 20. marts – 3. april – 17. april – 1. maj – 15. maj – 29. maj

 

Kom og vær med til vore hyggelige scrap/kort cafedage. Vi stiller lokale til rådighed og der er kaffe på kanden. Du mødes med andre med samme interesse. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, om det er små eller store projekter, så er der plads til det hele. Desuden er der jo god mulighed for at hjælpe hinanden og blive inspireret af hinanden over en hyggelig snak.

 

Der er ikke tale om ét kursus, men som regel/ofte/engang imellem har vi et kortprojekt, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Er der kommet nye ting i butikken er det en mulighed at Berit tester og laver demoer på teknikker og nye varer. Butikken er selvfølgelig åben, hvis du skulle mange et eller andet. Der er kaffe på kanden, men medbring selv brød. Tilmelding nødvendig – Det er gratis at komme i caféen.

 

Quilling Cafe i butikken

 

 v/ Ulla Stensler Sørensen

 

Den 27/02 og 17/05 fra 13.00-16.00 og den 08/03 fra 18.00-21.00

 

       27. februar - 8. marts - 17. maj 

 

Kom og vær med til vore hyggelige Quilling café dage. Vi stiller lokale til rådighed og der er kaffe på kanden. Du mødes med andre med samme interesse. Datoerne er uafhængige af hinanden. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, om det er små eller store projekter, der er plads til det hele.

 

Der er god mulighed for at hjælpe og blive inspireret af hinanden over en hyggelig snak. Der er ikke tale om ét kursus, men som regel/ofte/engang imellem har vi ét Quilling projekt og/eller der vil blive vist nyheder og spændende teknikker.

 

Er der kommet nye ting i butikken er det en mulighed at Ulla tester og laver demoer på teknikker på nye varer. Butikken er selvfølgelig åben, hvis du skulle mangle et eller andet. Medbring selv brød til kaffen. Tilmelding nødvendig – Det er gratis at komme i caféen.

 

DEMO Quilling i butikken

 

v/ Ulla Stensler Sørensen

 

Den 2. tirsdag i hver måned kl. 13.00-17.00

 

       9. januar – 13. februar – 13. marts – 10. april – 8. maj – 12. juni

 

Der vil blive demonstreret nyheder, men også kendte teknikker i butikken – Kom og se hvad vi finder på.  

Der er kaffe på kanden – medbring selv brød

 

 

Patchwork Cafe i butikken

 

(ingen instruktør)

 

Søndag kl. 10.00-14.00

 

      21. januar – 18. februar – 18. marts – 29. april – 27. maj – 24. juni

 

Kom og vær med til vore hyggelige timer i Patchwork cafeen. Tag dit sytøj under armen og kom i Gavlhuset og hyg dig med nogle sy-glade piger. Datoerne er uafhængige af hinanden. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, om det er små eller store projekter. Desuden er der jo god mulighed for at hjælpe hinanden og bliver inspireret.Der er kaffe på kanden – medbring selv brød. Butikken er selvfølgelig åben.

Tilmelding nødvendig - Gratis.

 

Miniature klub 

 

Første onsdag i hver måned, kl. 19.00-22.00

 

     23. januar – 7. februar – 7. marts – 4. april – 2. maj – 6. juni

 

Vi er en lille skare af interesserede i miniature, som mødes den første onsdag i hver måned i Gavlhuset. Vi deler vores viden og inspirerer hinanden og har nogle hyggelige timer sammen. Har du lyst til at være med, så kontakt Gavlhuset for yderligere information.

Ring for nærmere oplysning på tlf.: 98 65 42 07 – det er Gratis at deltage i miniature klubbens aften.

 

 

Tilmelding til kurserne sker i Gavlhuset, på telefon eller på mail. Vi glæder os til at se jer.  

 

 

Patchworktæppe

 

 

 

detaljer fra patchworktæppe

 

 

 

 

 

 

 

Degn Grafisk